Hae Pori Burlesque ry jäseneksi

Voit hakea Pori Burlesque -yhdistyksen jäseneksi, jos olet burleskista innostunut ja kiinnostunut henkilö.Toivomme että olet yhteistyökykyinen, joustava ja ehkä myös hiukan hassu. Lisäksi haluamme, että burleski on Sinulle todella tärkeää! Haluat olla aktiivisesti mukana yhdistyksen toiminnassa ja haluat edesauttaa sekä kunnioittaa burleskia, missä ikinä liikutkin.

Pori Burlesque ry haluaa joukkoonsa paljon iloisia, innokkaita, hassuja, hauskoja, idearikkaita, omanlaisiaan upeita persoonia. Joten laita rohkeasti hakemus tulemaan.

Jäsenenä saat yhteistyökumppaneiltamme alennuksia ja erilaisia etuja. Esimerkiksi Alemanasta 5-10 % alennuksen tuotteesta riippuen. Feel Dance -tanssikoulusta 10-kortin 70€ (kertamaksu 7€), normaalihinta 75€ (kertamaksu 9€), lisäksi teematunnit sekä workshopit tuntuvasti edullisemmin opettajasta riippuen.

Hallitus käsittelee jäsenhakemukset kokouksessaan ja ilmoittaa päätökset hakijalle henkilökohtaisesti.

Jäsenmaksu on 20€/vuosi/henkilö

Lisäksi liittymismaksu 10 €, joka maksetaan vain kerran yhdistykseen liityttäessä.

Kannatusjäsen ja yritys-/yhdistysjäsen

Voit hakea kannatusjäsenyyttä, jos yrityksesi tai yhdistyksesi haluaa olla burleskin hengessä mukana ja tukea toimintaamme.  Tai jos yksityishenkilönä olet innostunut asiasta ja juurruttanut burleskin sydämeesi, vaikka et halua toimia yhdistyksessä aktiivisesti, kannatusjäsenyys on juuri sinua varten.

Liittymällä kannatusjäseneksi tai yritysjäseneksi  olet tukemassa toimintaamme täällä Porin alueella tulevien koulutusten ja näytösten suhteen. Näin saamme tuotettua kaikille halukkaille laadukasta ja mahdollisimman upeaa burleskia.

Kannatus-/yritysjäsenet ovat automaattisesti mukana Pori Burlesque -näytösten vapaalippujen arvonnoissa. Lisäksi osaan koulutuksista ja teematunneista saa alennuksia, Feel Dance tanssikoulusta 10-kortin 70€ (kertamaksu 7€), normaalihinta 75€ (kertamaksu 9€).

Kannatusjäsen ei ole päätösvaltainen yhdistyksen kokouksissa mutta toivomme Teiltä palautetta meidän tapahtumistamme ja otamme vastaan ajatuksia sekä ideoita toiminnan kehittämisestä!

Kannatusjäsenmaksu 20€/vuosi/henkilö

Yritys-/yhdistysjäsenmaksu 50 €/vuosi/ organisaatio

Lähetä hakemus