Koulutus ja kurssit

Työpajat ja muu opetus

Tammikuussa 2022 alkavat Pori Burlesque ry:n järjestämät burleskin teemalliset viikkotunnit. Teemat vaihtuvat viikoittain, samoin kurssikertojen vetäjät. Seuraa Facebookin ryhmää ”Pori Burlesquen viikkotunnit 2022”, mistä näet tulevien viikkojen teemat, ko. kerran ohjaajan sekä mahdollisesti mukaan tarvittavat asusteet ym. Linkki ryhmän sivulle:
Pori Burlesque viikkotunnit 2022

Kurssit ovat tiistaisin klo 19.00 – 20.15 (75 min). Ensimmäinen kurssikerta on tarkoitus pitää 11.1.22, mutta seuraamme alueellisia koronarajoituksia ja tiedotamme hetimmiten, mikäli emme rajoitusten puitteissa vielä pääse aloittamaan suunnitellusti.

Kurssit ovat tarkoitettuja kaikille burleskista kiinnostuneille henkilöille. Vaikka tuntien sisällöllä itsessään ei välttämättä ole joka kerta ikärajaa vaativaa sisältöä, on burleskissa kuitenki lajille tyypillisiä asioita ja piirteitä, joiden vuoksi suosittelemme vähintään 18 vuoden ikää.

Kurssipaikkana on Satasirkuksen treenisali, osoite Rautatienpuistokatu 2, huomaathan että sali on Keskuskartanon SISÄPIHALLA rakennuksen takana. Löytyy pieni pukeutumistila vaatteiden vaihtamiseen. Parkkipaikkaa löytyy esim. keskusaukiolta taikka Rautatienpuistokadulta.

Kurssien ohjaajina toimivat Mona Motley, Ranja de Luna, Madame BlaBlaa, Marie SoSweet, Teasing Daisy, Catty Flame ja Kitty Sixton.

Yksittäinen kurssikerta maksaa 7 eur/krt (riippumatta onko yhdistyksen jäsen vai ei). 5 -kortin hinta on 32,50 eur, Pori Burlesque ry:n jäsenille 27,50 eur. Kurssikerrat maksetaan kurssille tultaessa ohjaajalle käteisellä ja mielellään tasarahalla.

KURSSEILLE PITÄÄ ILMOITTAUTUA kurssia edeltävään päivään mennessä. Kurssikerta pidetään jos väh. 4 hlöä ilmoittautuu. Ilmoittautumiset osoitteella koulutus.poriburlesque@gmail.com
HUOM! Laita ilmoittautumiseen oma nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.
Mikäli sinulle tulee kursseihin liittyvää kysyttävää, niin voit laittaa viestiä em. sähköpostiin.

Kurssitunneille voit halutessasi pukeutua burleskityyliin. Huomaathan, että joillekin tunneille on lisäohjeita mukaan otettavaksi (esim. voidaan tarvita hanskat, korkkarit, huivi jne.).  Ota AINA MUKAAN juomapullo sekä iloista ja avointa mieltä.

Tulethan tunneille vain täysin terveenä! Kurssipaikalle tultaessa ja pois lähdettäessä on suositeltavaa käyttää käsidesiä taikka käydä vessassa pesemässä kädet. Huomioithan, että osallistujia ei ole vakuutettu yhdistyksen puolesta!

VUODEN 2022 ENSIMMÄISET KURSSIKERRAT

18.1. ”Eleet ja ilmeet”, Mona Motley

25.1. Kehon huolto (lämmittelyt, liikkuvuus ja venyttelyt) sekä ”Bumbs & Grinds” -koreo, Teasing Daisy. Mukaan hanskat! Tunnilla on muutamia hanskoja lainattavaksi, jos omia ei löydy.

1.2. ”Flirttaileva huivi”, ison huivin käyttö ja hyödyntäminen, Ranja de Luna. Ota mukaasi iso huivi (leveys n. 200-250 cm, korkeus n. 110-150 cm). Huivin materiaalina voi olla esim. sifonki. Jos sinulta ei löydy omaa huivia, laita viestiä suoraan kurssikerran vetäjälle eli sähköpostiosoitteeseen ranjadeluna@gmail.com, niin yritetään löytää sinulle kurssikerran ajaksi lainahuivi.

8.2. ”Korkkarit ja korsetti”, Marie SoSweet. Mukaan korsetti ja korkokengät (sen korkuiset korot, millä olet tottunut kävelemään; halutessasi voit ottaa mukaasi useammatkin eri korkuiset korot).

Viikkotuntien ilmoittautumislomake

Työpajat ryhmille (polttarit, työporukat)

Ota yhteyttä ja suunnitellaan Sinun ryhmällesi onnistunut tapahtuma. Voit tilata vaikka kaveri- tai työporukallesi työpajan! Synttäreiden, polttareiden ja muiden juhlien vetonaulaksi sopii loistavasti burleskikurssi tai burleskiesitys.

Koulutuksia Porissa järjestää myös Madame BlaBlaa / Feel Dance -tanssikoulu.

Feel Dancella on tilat Porin Kuntokeskuksessa, Sampsantie 8, Pori. Tarjolla on erilaisia teema- ja viikkotunteja sekä lyhyitä työpajoja mm. koreografiatunteja, charlestonia, rumbaa, ym.

Lisätietoa tunneista, niiden sisällöstä sekä ohjaajasta löydät www.feeldance.fi

Katso työpajatHae jäseneksiFeel dance viikkotuntien aikataulu