Koulutus ja kurssit

Työpajat ja muu opetus

Järjestämme teemallisia Burleski-tunteja. Teemat vaihtuvat , samoin kurssikertojen vetäjät. Seuraa Facebookin ryhmää ”Pori Burlesquen koulutukset ”, mistä näet tulevat teemat, ko. kerran ohjaajan sekä mahdollisesti mukaan tarvittavat asusteet ym. Linkki Facebook-ryhmän sivulle:
Pori Burlesquen koulutukset

Kurssit ovat tarkoitettuja kaikille burleskista kiinnostuneille henkilöille. Vaikka tuntien sisällöllä itsessään ei välttämättä ole joka kerta ikärajaa vaativaa sisältöä, on burleskissa kuitenkin lajille tyypillisiä asioita ja piirteitä, joiden vuoksi suosittelemme vähintään 18 vuoden ikää.

KURSSEILLE PITÄÄ ILMOITTAUTUA kurssia edeltävään päivään mennessä. ILMOITTAUDU KURSSILLE TÄSTÄ
Mikäli sinulle tulee kursseihin liittyvää kysyttävää, niin voit laittaa viestiä koulutus.poriburlesque@gmail.com

Kurssitunneille voit halutessasi pukeutua burleskityyliin. Huomaathan, että joillekin tunneille on lisäohjeita mukaan otettavaksi (esim. voidaan tarvita hanskat, korkkarit, huivi jne.).  Ota AINA MUKAAN juomapullo sekä iloista ja avointa mieltä.

Tulethan tunneille vain täysin terveenä! Kurssipaikalle tultaessa ja pois lähdettäessä on suositeltavaa käyttää käsidesiä taikka käydä vessassa pesemässä kädet.

Työpajat ryhmille (polttarit, työporukat)

Ota yhteyttä ja suunnitellaan Sinun ryhmällesi onnistunut tapahtuma. Voit tilata vaikka kaveri- tai työporukallesi työpajan! Synttäreiden, polttareiden ja muiden juhlien vetonaulaksi sopii loistavasti burleskikurssi tai burleskiesitys.

 

 

Hae Pori Burlesquen jäseneksi