Tease & Tickle Burlesque

Tease`n Tickle Burlesque tavoitteena on jakaa laadukasta burleskia ihan kaikille! Aloitimme yhteistyön Turkulaisen ohjelmatoimisto Bad New Musicin kanssa syksyllä 2016, heidän lanseeratessa Elävän viihteen illat-konseptin. Ihmisten siirtyessä pois ravintoloista, kotiteatterien ja -koneiden ääreen, haluamme antaa jotain sellaista, mitä ei pieneltä ruudulta näe; viihdettä joka koskettaa kaikkia aisteja. Mukana meillä on esiintyjiä ympäri Suomea, tämä ei ole vain ryhmä vaan upea ”burleski-palapeli” jonka jokainen pala on myös upea soolotaiteilija sekä edustaa itseään. Kun olemme paikalla, voit vain nauttia!

Badfellas & Tease’n Tickle Burlesque

Ja tästä ei pidot parane! Totaalinen paketti niin livemusaa sekä burleskia, yhdessä ja erikseen, eikä koskaan voi tarkalleen tietää mitä tuleman pitää! Paitsi että hitokseen hauskaa on niin esiintyjillä kuin katsojillakin. Ilta on täynnä esityksiä niin improvisaationa kuin pieninä näytöksinä, nautinto on taattu!

Madame Blablaa

Porilainen kaikilla mausteilla. Madame BlaBlaa ei ole todellakaan klassinen eikä niinkään kaunotar, MUTTA sen mitä muodoissa voittaa, sen huumorilla peittää! Ja nimensä mukainen; tämä ”miimikko” ei vain osaa pitää leipäläpeään kiinni…

Rosetta Sweet

Rosetta Sweet on Jyväskylän oma kimaltava duracell pupu, jonka esityksissä voidaan nähdä tanssillisia elementtejä, komiikkaa ja kylläpä hänet joskus nähdään synkemmissä ja vakavammissakin tunnelmissa. Tämä nainen täyttää lavan glitterin, paljettien ja strassien kimalluksella ja johdattaa yleisön läpi mutkikkaan tunteiden vuoristoradan. Rosetta tuottaa myös burleski-iltoja Jyväskylässä.

Mona Motley

Mona Motley on Länsi-Suomen rannikolta kotoisin oleva neiti, joka taitaa lavalla niin pienet kuin suuretkin ilmeet ja eleet. Mona sekoittaa lavalla klassiseen burleskiin huumoria, mystiikkaa ja asennetta eikä pilke silmäkulmassa takuulla jää huomaamatta.

Catty Flame

Catty Flame Red, Hot and WOW!! Klassista pienillä twisteillä, huumoria suurella sydämellä sekä uskomattoman upeaa lavaesiintymistä joka kutittelee katsojan kaikkia aisteja. Cattyn esityksistä löytyy ”se jokin” jokaiselle ja siksi hänen monipuolisuutensa on vertansa vailla!

Madame Little Bad

Madam Little Bad, aikuisen naisen pikkutuhmaa lava-esiintymistä huumorilla höystettynä. Vuodesta 2013 ensi-esiintymisen myötä burlesquen alati kiehtova maailma vei mennessään. Esiintymiset ovat huumorilla höystettyä hauskuutta kun kaikki ei mene ihan suunnitellusti ja Ideat esityksien tarinoihin syntyvät pääosin omasta eletystä elämästä.

Ranja De Luna

Ranja de Luna on muuntautumiskykyinen esiintyjä. Hänen esityksensä ovat usein aika tanssillisia, johtuen pitkästä tanssiharrastuksesta itämaisen tanssin sekä lava- ja lattaritanssien parissa. Burleskissa yhdistyy hänelle mieluisat asiat: musiikki, tanssiminen ja näytteleminen.

MariLee Caramel

MariLee Caramel on iloisen kujeileva esiintyjä. Esityksissä on sopivassa suhteessa klassista burleskia, hauskuutta ja aina myös jonkinlainen tarina. Marilee on makeista makein Caramelli…

Lady Tiger

Lady Tiger on iloinen, energinen ja pilke silmäkulmassa, esiintymiset on rock henkisiä. Lady Tiger yllättää yleisön iloisesti, koska esiintymiset ovat vauhdikkaita sekä monipuolisia. Lady Tiger esiintyy myös duona The Blues Sisters yhdessä Madam Little Bad kanssa.

Sandra Serafin

Sandra Serafin on klassisen burleskin esittäjä, jolla on hymy herkässä ja pilke silmäkulmassa. Esityksiin heitetään klassisen esittämisen lisänä ripaus huumoria. Naisellinen, viettelevä ja sensuelli esiintyjä, jolla on kokemusta myös itämaisen tanssin esittämisestä.

Gee L`amour

Gee L`amour aloitti burleskin parissa parisen vuotta sitten vannoen ettei ikinä nouse lavalle mutta rikkoi lupauksensa jo paria kuukautta myöhemmin. Siitä asti hinku lavalle on ollut kova. Gee L’amour on esituksissään usein röyhkeä, jopa äijämäinen mutta onnistuu viettelemään katsojansa kuitenkin täysin pauloihinsa. Toki hänellä on myös herkkä persoonansa jolla hän saa yleisönsä tuntemaan suuria tunteita.

The Blues Sisters

The Blues Sisters on rokkia ja rakkautta tihkuva kaksikko, täynnä iloa ja äksöniä! Lavoilla soolonakin nähtyjen Madam Little Badin sekä Lady Tigerin yhteisesitykset saavat yleisön aina hyvälle mielelle ja nauttimaan.

Teasing Daisy

Teasing Daisy on nimensä mukaan kiusoitteleva ja iloisen viettelevä esiintyjä. Esitysten taustalla piilee yleensä jonkinmoinen tarina; Daisyn esitykset on aina yllätyksiä täynnä joita haluaa nähdä monta kertaa uudestaan.

Marie Mint

Vuodesta 2008 esiintynyt Marie Mint on burleskitaiteen edelläkävijä, Suomen Burleskinstituutin opettaja sekä Finnish Blonde Burlesque Troupe -ryhmän jäsen. Upea valoittava esiintyjä, joka sulattaa sydämet. Ihanan luova, röyhkeä ja sensuelli!

Irene

Irene ottaa lavan ja yleisön haltuunsa omalla, kopioimattomalla tyylillään. Tältä leidillä löytyy niin hauskuutta mutta myös koskettavaakin tarinaa burleskin tahdissa.